Att vara digitalt närvarande blir allt viktigare i vårt digitala samhälle. Numera har vart och vartannat företag en hemsida där kunderna enkelt kan läsa om vad som erbjuds och genomföra köp. Faktum är att ett företag utan en hemsida (eller med en uråldrig sådan) kan verka en aning oseriös – vilket tyvärr kan skrämma bort många kunder.

En välfungerande och modern hemsida är ett verktyg som på många sätt kan påverka ett företags framgångar. Vi på WeOptimize är väl medvetna om detta. Därför vill vi göra allt vi kan för att hjälpa dig som är på jakt efter att skapa ett nytt eller uppdatera ditt varumärke. Fast till ett billigare pris.

Vilka är vi?

Bakom WeOptimize ligger tre erfarna personer med ett brinnande intresse för SEO, webbutveckling och content writing. Eftersom vi alla tre har gått igenom samtliga steg för att bygga och driva en egen hemsida, så vet vi vad du har framför dig.

Även om vi fick viss rådgivning längs vägen, så var det inte i närheten av hur mycket som egentligen behövdes. Med andra ord har vi fått ta reda på mycket information själva. Något som vi vill att du nu ska slippa.

Här på WeOptimize kan du inte bara få hjälp med att bygga den hemsida som du alltid drömt om. Utöver detta kan du även få hjälp med allt annat som en framgångsrik hemsida innebär. Vi har kunskaper inom allt ifrån SEO till hosting och innehåll (content writing). Självklart vill vi dela med oss av det vi vet för att hjälpa dig att lyckas.

Intressanta inlägg och nyheter

I vår blogg kommer du att kunna läsa om nyheter inom företaget, men även intressanta guider gällande hemsidor och egenföretagande. Vi vill fylla bloggen med inlägg som kan vara värdefulla för ditt nya företag och förhoppningsvis kan vi inspirera dig att skapa din egen hemsida redan nu.

Om du har frågor eller funderingar angående oss eller vår tjänst är du alltid välkommen att kontakta oss via mail eller telefon. Vi tar med glädje emot feedback för hur vi kan göra vår tjänst ännu bättre. Välkommen till WeOptimize!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *