Vilka är WeOptimize?

WeOptimizeLtd är ett varumärke som lanserades under 2018  och som ägs av WeOptimize Ltd. Målet med verksamheten är att hjälpa fler företag och privatpersoner att hitta billigare alternativ till hemsidor.

Med flera års erfarenhet i branschen kan vi säga att vi vet vad håller på med. Vårt brinnande intresse och kunskap inom webbdesign, SEO och content writing får oss att sticka ut ifrån mängden. Detta i kombination med vår vilja att hjälpa andra gör vår tjänst till en vinnare.

Med webbutvecklare i utlandet och en prislapp som de flesta har råd med kan vi erbjuda förstklassig kvalitet till ett rimligt pris. Vi vet att webbyråer kan ta hutlösa priser. Därför vill vi skapa en tjänst som passar alla.

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss!

Alexandra

Alexandra

Vice VD & Content manager

alexandra.eriksson@weoptimizeltd.com

+46 8 - 559 26 526
Marcello

Marcello

VD & Projektledare

marcello.rongione@weoptimizeltd.com

+46 8 - 559 26 526
Jesper Ekström

Jesper Ekström

Vice VD & Projektledare

jesper.ekstrom@weoptimizeltd.com

+46 8- 559 25 443

Vanliga Frågor och Svar:

Betalningen sker via faktura. Om allt ser bra ut och du accepterar vår offert, påbörjas projektet omedelbart. Du betalar 50 % av kostnaden för hemsidan i förskott och resterande 50 % när hemsidan är helt klar.

Så fort hemsidan är klar kommer vi att skicka inloggningsuppgifter till dig i ett mail så att du själv kan gå in och inspektera hemsidan. Om du vill ändra något på hemsidan, kanske en funktion eller ett upplägg, får du göra ändringar helt kostnadsfritt tills dess att du är nöjd.

När hemsidan är klar kommer den att flyttas över till ditt webbhotell och till din domän. Detta sköter våra webbutvecklare, så det är ingenting som du behöver tänka på.

Vi samarbetar med erfarna webbutvecklare i utlandet för att kunna erbjuda dig ett så bra pris som möjligt på din hemsida. Men bara för att priset är billigare behöver du inte oroa dig över att kvaliteten blir sämre – hög kvalitet är det viktigaste för både oss och våra webbutvecklare. 

Kontakta oss för mer information